Home
Facebook

Lidmaatschapskaarten IJsclub weer te koop

Lidmaatschapskaarten IJsclub weer te koop Biddinghuizen - 6 december 2021.  IJsclub Biddinghuizen kondigt aan dat de lidmaatschapskaarten voor het komende schaatsseizoen weer te koop zijn. De toegangskaarten 2021-2022 zijn te koop bij Dhr. Aernaudts en zijn vóór 11 december de helft goedkoper.

Als u voor 11 december bestelt en betaalt, dan kost een gezinslidmaatschap voor ouders en kinderen onder 16 jaar te samen 10 euro. De ouders en kinderen krijgen elk een eigen kaart. Een persoonlijk lidmaatschap kost 5 euro. Lidmaatschapskaarten kosten na 11 december twee keer zo veel. Zonder lidmaatschapskaart kost de toegang tot de ijsbaan voor volwassen en kinderen 1,50 euro in de middag en in de avond.

Betalen
Penningmeester Dhr. H. Aernaudts is te bereiken via 383733. Betalen via de bank kan ook. Het rekeningnummer van de ijsclub bij de Rabobank is: NL28RABO0348153406. Als u via de bank de lidmaatschapskaarten betaalt, dan worden uw kaarten bewaard totdat de ijsbaan open is.

Vereniging steunen
Wilt u op een andere manier de ijsclub steunen, het is ook mogelijk donateur te worden. Of dit kan ook door het gewone lidmaatschap af te sluiten en wanneer dan blijkt dat de baan maar beperkt open kan vanwege coronamaatregelen.

Meer informatie over de ijsclub vindt u op
http://www.ijsclub-biddinghuizen.nl/.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 IJsclub Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat