Home
Facebook

Nieuws van de ijsbaan

Nieuws van de  ijsbaan Biddinghuizen - 8 november 2009.  Het bestuur van de ijsclub Biddinghuizen nodigt de leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op 23 november maandag 20.00 uur in het clubgebouw bij de schaatsvijver aan het eind van de Sportlaan.

De donateurs zijn ook van harte welkom.

Lidmaatschapskaarten
Zaterdag 28 november kunt U lidmaatschapskaarten kopen voor het gehele winterseizoen 2009-2010 in de ochtend van 11.00 tot 12.00 uur in het clubgebouw. U kunt ook via de Rabobank het lidmaatschap betalen op rek. ijsclub Biddinghuizen 348153406 voor 5 December. Alle kaarten kosten na 1 december twee keer zo veel.

Het gezinslidmaatschap voor ouders en alle kinderen onder de 16 jaar te samen kost 10 Euro. De ouders en de kinderen krijgen ieder een eigen kaart.

Persoonlijk lidmaatschap kost 5 Euro.

Als U via de bank de lidmaatschapskaarten betaalt dan bewaart de club uw kaarten totdat de ijsbaan open is.

U kunt ook donateur worden.

Zonder lidmaatschapskaart kost de toegang tot de ijsbaan voor volwassenen en kinderen 1,50 in de middag en in de avond.

Schaatsers opgelet: Neem een lidmaatschapskaart en wordt daarmee lid van de ijsbaan Biddinghuizen, zodat de ijsbaan er is voor allen en de kinderen. Als het gesneeuwd heeft op de bevroren ijsvlaktes, kun je bij de ijsbaan nog schaatsen. Met zijn allen maakt men de schaatsbaan dan sneeuwvrij.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 IJsclub Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat