Home
Facebook

Lidmaatschapskaarten voor ijsbaan Biddinghuizen

Lidmaatschapskaarten voor ijsbaan Biddinghuizen Biddinghuizen - 21 november 2019.  Nu de eerste vorst weer aan de grond is geweest, begint het bij schaatsliefhebbers langzaam te kriebelen: zouden we dit jaar weer kunnen schaatsen op natuurijs? Vrijwilligers van de IJsclub Biddinghuizen vragen dit zich ook af.

"Zodra er ijs in onze plas ligt, gaan wij geregeld meten hoe dik de ijslaag is", aldus de vereniging in een persbericht.

Lidmaatschapskaarten voor 2019-2020 kunt u weer kopen bij de penningmeester van ijsclub Biddinghuizen: Dhr. H. Aernaudts, Waterkant 41, telefoon 383733, e-mail hl.aernaudts@kpnmail.nl. Dit kan vanaf 23 november per telefoon of e-mail.

Als u voor 5 december betaalt dan kost een gezinslidmaatschap voor ouders en kinderen onder 16 jaar tezamen € 10,-. De ouders en kinderen krijgen elk een eigen kaart. Een persoonlijk lidmaatschap kost € 5,-. Betalen via de bank kan ook. Het rekeningnummer van de ijsclub bij de Rabobank is: NL28RABO0348153406.

Na 5 december duurder
Alle lidmaatschapskaarten kosten na 5 december twee keer zo veel. De IJsclub: "Als u via de bank de lidmaatschapskaarten betaalt, dan bewaren wij uw kaarten totdat de ijsbaan open is. U kunt trouwens ook donateur worden, kijk hiervoor op onze website". Zonder lidmaatschapskaart kost de toegang tot de ijsbaan voor volwassenen en kinderen € 1,50 in de middag en in de avond.

Op 11 december om 20 uur houdt de vereniging haar ledenvergadering in het clubhuis aan de Sportlaan.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 IJsclub Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat