Home
Facebook

Vrijwilligers gezocht!

Biddinghuizen - 11 februari 2021.  We zijn met de gemeente tot afspraken gekomen en als het ijs goed is kunnen we dit weekend open!
Dat gaan we doen in blokken van steeds 2 uur. Van 12:30-14:30 en van 15:30-17:30 en alleen voor onze leden.


Goed nieuws!

We zijn met de gemeente tot afspraken gekomen en als het ijs goed is kunnen we dit weekend open!

Dat gaan we doen in blokken van steeds 2 uur. Van 12:30-14:30 en van 15:30-17:30 en alleen voor onze leden. Het is nog mogelijk om lid te worden van de ijsclub, maar bestaande leden krijgen voorrang.

Wanneer jij je vooraf aanmeldt en een tijdsvak aangeeft waarop je komt schaatsen dan kunnen we je toelaten tot de ijsbaan. Meld je wel uiterlijk om 11 uur aan op de dag dat je wilt komen schaatsen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar penningmeester@ijsclub-biddinghuizen.nl met daarin je voornaam, achternaam, adres en indien je nog geen lid bent ook je rekeningnummer. Lidmaatschap kost individueel (vanaf 18 jaar) 5 euro en een gezinslidmaatschap kost 10 euro. Als je lid wordt, kun je de volgende dagen ook komen schaatsen (wel steeds aanmelden voor een tijdsvak).
Per tijdsvak worden maximaal 50 bezoekers toegelaten op de ijsbaan. Toeschouwers zijn helaas niet toegestaan.

In verband met corona hebben we een protocol om afstand te bewaren en veilig te kunnen schaatsen. Dit protocol hangt bij de ingang en komt op de website. Helaas is het clubgebouw dit jaar niet geopend en is er geen koek en zopie.

Om het schaatsen mogelijk te maken zijn we nog wel op zoek naar een aantal vrijwilligers die op zaterdag, zondag of maandag kunnen helpen. Wil jij hieraan bijdragen, stuur dan een bericht naar ons.

<< Terug naar overzicht
© 2024 IJsclub Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat