Home
Facebook

Ledenvergadering

Ledenvergadering Biddinghuizen - 12 december 2016.  Op de ledenvergadering van 12 december 2016 hebben we afscheid genomen van Herman Pitlo. Herman heeft zich vele jaren ingezet als bestuurslid. Wij danken hem voor zijn inzet alle jaren.

Ook hebben we twee nieuwe leden mogen verwelkomen. Nu maar hopen op een koude winter..


Door de sneeuwval was het ijs deze week op sommige plaatsen niet veel dikker dan 3 centimeter. Dit is helaas niet dik genoeg om onze natuurijsbaan sneeuwvrij te kunnen maken. We moeten daarom nog even wachten op een langere periode met strengere vorst.

De ijsplas van onze ijsvereniging lag net één dag dicht toen de sneeuw viel en een deken vormde over het ijs. In Biddinghuizen en ten Zuiden viel meer sneeuw, dus dat was dikke pech. Daardoor kon de ijslaag niet veel dikker worden. Op de plekken waar de sneeuw is verdwenen, is de ijslaag gegroeid, maar dit is sneeuwijs en kan niet op het ijs worden gestaan. Met meer vorst kan het nog goed komen.

Nieuwe website
Om de ijsdikte in Biddinghuizen dagelijks in de gaten te kunnen houden heeft de ijsclub sinds kort een nieuwe website: www.ijsclub-biddinghuizen.nl. Deze website is opgezet door het bedrijf Sybit in Biddinghuizen. Als bestuur van de ijsclub zijn we dit bedrijf hiervoor erg dankbaar.

Via de website worden dorpsgenoten direct op de hoogte gehouden van de ijsconditie in Biddinghuizen. Ook zullen via de site de openingstijden worden aangekondigd als de ijsbaan open gaat. Verder staan er leuke foto’s en staan er links naar andere ijsclubs om te kijken of er in de omgeving kan worden geschaatst.

Dorpsgenoten kunnen laten weten wat ze van de site vinden door een e-mail te sturen naar info@ijsclub-biddinghuizen.nl of een bericht achter laten in het gastenboek.

Het bestuur controleert de ijsvloer iedere dag. We houden u op de hoogte. Wachtend op strengere vorst en hopelijk veel schaatsplezier!

Bestuur ijsclub Biddinghuizen

<< Terug naar overzicht
© 2024 IJsclub Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat