Home
Facebook

Nieuws van de IJsclub

Nieuws van de IJsclub Biddinghuizen - 16 november 2012.  Het bestuur van de ijsclub Biddinghuizen nodigt de leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op 26 november maandag 20.00 uur in het clubgebouw bij de schaatsvijver aan het eind van de Sportlaan. De donateurs zijn ook van harte welkom.

Op deze vergadering zullen Dhr. R. van der Horst (voorzitter) en Mvr. D.A. de Jong-Daleboudt (secretaris) aftredend zijn. De voorgestelde nieuwe kandidaten zijn: Voorzitter Mvr. D.A. de Jong-Daleboudt, secretaris Dhr. E. Veldhuizen. Tegenkandidaten met de tien benodigde handtekeningen kunnen doorgegeven worden aan de secretaris Dille de Jong tel.:331671 tot 21 november.

Lidmaatschapskaarten
Zaterdag 24 november kunt U lidmaatschapskaarten kopen voor het gehele winterseizoen 2012-2013 in de ochtend van 11.00 tot 12.00 uur in het clubgebouw.

U kunt ook via de Rabobank het lidmaatschap betalen op rekening IJsclub Biddinghuizen 348153406 voor 5 December. Alle kaarten kosten na 1 December twee keer zo veel.

Gezinslidmaatschap voor ouders en alle kinderen onder de 16 jaar te samen kosten 10 Euro. De ouders en de kinderen krijgen ieder een eigen kaart. Persoonlijk lidmaatschap kost 5 Euro.

Als U via de bank de lidmaatschapskaarten betaalt dan bewaart de club uw kaarten totdat de ijsbaan open is. U kunt ook donateur worden.

Zonder lidmaatschapskaart kost de toegang tot de ijsbaan voor volwassenen en kinderen 1,50 in de middag en in de avond.

Als het gesneeuwd heeft op de bevroren ijsvlaktes, kunt u bij de club nog schaatsen. De club maakt de schaatsbaan dan sneeuwvrij.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 IJsclub Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat